Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Varningar

Målrekord, nytt hattrick och dubbla skador i 9-1 segern mot Skivarp. Med sena återbud pga sjukdomar på Kristoffer Ekström och Sebastian Lindahl flyttade vi upp Mathias Herrström i anfallet. I matchens 7:e minut gör ett inledningsvis piggt Skivarp 1-0 på ett kanonskott. I den 11:e minuten spelar Martin Rengbo bollen fram till Mathias Herrström som i ganska fritt läge får på ett hårt skott som dessvärre går mitt på målvakten. I den 12:e minuten slår Martin Rengbo en fin genomskärare till Anders Nilsson som enkelt sätter dit 1-1. I den 13:e minuten räddar Anders Ohlsson ett friläge med en fin fotparad. I den 21:a minuten drar Martin Rengbo på ett skott som via Anders Nilssons bröst dimper ner framför en fri Mathias Herrström som enkelt slår bollen i mål till ledning 1-2. I den 24:e minuten blir det kalabalik i Torps straffområde där Martin Jönsson till sist räddar en boll på mållinjen. I den 45:e minuten slår Martin Jönsson en fin hörna som Nicklas Mattsson når högst på och bollen letar sig fram till Anders Nilsson som från nära håll kan sätta dit 1-3 för Torp. Östra Torp går till halvtid med en 1-3 ledning i ryggen. Andra halvlek börjar som den första slutade, med ännu ett Torpmål. I den 49:e minuten drar Philip Marklund igång ett anfall. Philip spelar ut bollen på högerkanten till Anders Nilsson och tar själv en löpning in i Skivarps straffområde. Anders tittar upp och chippar bollen elegant över försvararen fram till Philip Marklund som på volley slår bollen upp i nättaket till 1-4. Årets vackraste spelmål i division 6? I den 56:e minuten får Torp en frispark i bra högerläge. Martin Jönsson knorrar den över muren men oturligt nog tar bollen i kryssribban och ut. I matchens 60:e minut får en Skivarpsspelare rött kort sedan han fult armbågat Philip Marklund i ansiktet. Philip leds groggy och omtumlad av planen och in kommer Kent Larsson. I den 65:e minuten slår Anders Nilsson en fin krossboll till Martin Jönsson som blir helt fri med målvakten som rusar ut och Martin slår bollen enkelt förbi honom in i mål till 1-5. I den 72:a minuten kommer Anders Nilsson och Martin Rengbo fria med målvakten och den här gången är det Anders som agerar framspelare medan Martin rakar bollen i mål till 1-6. I den 73:e minuten slår Andreas Jönsson en fin långboll fram till Mathias Herrström som gör bort både två och tre försvarare innan han lurar målvakten med en skottfint och kan enkelt rulla bollen i mål till 1-7. I den 77:e minuten kommer nyss inbytte Olle Segerhagen fram fint på högerkanten och Olle slår ett bra inlägg på bortre stolpen till Anders Nilsson som enkelt nickar in 1-8. Därmed Anders Nilssons sjunde (7:e) hattrick i årets seriespel! I den 80:e minuten slår Martin Rengbo en fin hörna som Anders Nilsson når högst på och knoppar in 1-9 vilket blir matchens slutresultat. I den 94:e minuten (tilläggsminuter då Philip Marklund låg utslagen) vrider vår målvakt Anders Ohlsson sin fot så illa att han tvingas att byta. Fredrik Mårtensson ersätter i mål under slutminuten. Härlig storseger med 9-1 och tvåan Kick tappade poäng borta mot Skegrie. Nu leder Östra Torp serien med 9 poäng med 3 matcher kvar att spela. Poängrekord (8 poäng) också av Anders Nilsson som svarade för 4 mål och 4 assists! I nästa match väntar BK Skansen hemma lördagen den 13:e september klockan 14:00.

Laget:

Anders Ohlsson
Andreas Jönsson - Nicklas Mattsson - Mattias Jönsson - Victor Larsson
Philip Marklund - Martin Rengbo - Andreas Palmqvist - Martin Jönsson
Mathias Herrström - Anders Nilsson

Avbytare:
Kent Larsson, Joakim Vedmar, Alexander Nilsson, Fredrik Mårtensson och Olle Segerhagen.